onsdag 16 november 2011

Bra dagar och op 9

Nu har dom bra dagarna vartit så många att man nästan inte kommer ihåg som dåliga dagarna..
(nä, dom kommer man aldrig att glömma)

Oscar har vart pigg, haft aptit och orkat vara uppe lite längre för varje dag.

Crpn var 7.4 på måndagen. (Superkalasbra!!) och Hb på 110.

Dr Håkan kom och pratade med oss om ryggen, han hade vart med på fredagens opertion och allt såg jättebra ut. Dom hade minskat av på svampen och sytt ihop en del av såret. Han trodde att det möjligen var 3-4 operationer kvar, lite beroende på hur fort det gick på slutet för såret att läka, kunde tydligen gå med rasande fart... (eller nått sånt) summa sumarum var att han trodde ungefär 4 veckor till här...

Om vi är 4 veckor till här så har vi varit här sammanlagt 11 veckor.  Heeeelt sjukt!!

Idag onsdag gjordes den 9:e operationen..
Vet inget vad dom gjort än. Men Oscar är tillbaka på avdelningen och sover gott. Hoppas Dr Håkan kommer och informerar lite senare.
Nästa operation är inplanderad till nästa måndag.
Nedräkning påbörjad.

Tjingeling.

2 kommentarer:

Caroline sa...

Det är ju helt galet - så många operationer! Jag måste missat hur det kunde bli så, var det för infektionen? Vilka tuffa tider!

Mallasblogg sa...

Hej Caroline. Ja infektionen gjorde att dom var tvungen att öppna upp såret igen. Tydligen så hade det varit massor av "gojs" där och att vänta ut det bara hade inte funkat. Svampen gör att gojset dras ut och såret läker innifrån. Har fungerat bra, men nackdelen är ju att den måste bytas ut och förminskas flera gånger. Har det vart ett litet sår har den kunnat byts med lokalbedövning för att slippa sövningen. Men det är inte ett alternativ i nuläget. Tyvärr..

Kram Malin