lördag 19 november 2011

op nr 10

Lördag förmiddag och operation igen.. Inte riktigt som det var planerat, men blir det någonsin så..

Varför det vart operation idag var för att vacumpumpen slutade fungera igår. Trots flera doktorer och syrror och flera lager med plast på ryggen fick dom inget sug. När Oscar började fälla komentarer som -"Nu känner jag mig som en sköldpadda", insåg dom att det inte skulle fungera och det vara bara att  krasst konstatera - operation i morgon för att kunna läga om ordentligt.
Hurra!! Not!!

Tvätt kl 6 i morse. Som tur var så kunde han slippa hibbiskrubben, efter alla tvättningar inför operationerna så har hans hud torkat ut ordentligt och ser ut så här.. Kändes inte riktigt bra att återigen hibbiskrubba på den här huden.

Vi fick använda "Bed & Bath" tvättlappar med lite mjukgörande ist. Fungerade mycket bra och flera fält av prickar försvann faktiskt. Blir till att tvättsmörja med dom varje dag nu.

Jag antar att många har svårt att greppa "svamp i ryggen" . därför kommer ett kort på Oscars rygg med svampen, pumpen och slangen som suger ut sårvätska och  gör såret "friskt".


Jill, det är lite äckligt!!!  :o)




Nu är den i mina ögon ganska liten. Vi hoppas dom kan ta bort den övre smala delen och sy ihop den idag. Sen är det bara den bredare kvar.. Snart hemma!!! (3-4 v)

Trevlig helg på er alla.

Inga kommentarer: