fredag 11 november 2011

Operation nr 8

Tidigt i morse, redan kl 5.45 kom syrrorna in för tvättning av Oscar.
Kändes inte om vi sovit just nå för Oscar fick vätskedrivande igår kväll för att han inte kissar som han ska, dvs njurarna fungerar inte fullt ut. Å med det vätskedrivande så kom kissningen igång.. så ungefär 1 gång i timmen/varannan timme så fick han kissa...mer eller mindre heeela natten..  Så vi var nog lika trött båda två när dom kom..

Halv åtta rullades han ner till operation, kom in runt åtta och sov två minuter över.. typ!!
Jag gick upp på avdelningen igen för lite frukost och lite sömn.. men hann nästan inte somna så ringde dom å det hela var klart. På mindre än två timmar..

Nere på uppvaket så var  Oscar rätt pigg men hade ganska ont i ryggen, mera ketogan i blodet sen sov han gott en stund. Men två timmar ska man tydligen stanna där även om man efter en timme är "pigg" så vi satt lydigt av timmarna och kom upp till avdelningen lagomt till lunch. Å tror eller ej så var Oscar hungrig.... micrade på en bit panpizza och han åt nästan allt... Underbart...

Två av doktorerna kom och pratade med oss och dom sa att allt hade gått bra och att dom hade kunnat häfta ihop en del av såret.. Låter HELT osannolikt.. man tror nästan inte att det är sant. 
Fast mitt i den glädjen så kom Dr njure och hade väl inte fullt så goda nyheter, eller allt blir bättre... men eftersom Oscar "tappar" blod och vätska ur ryggen och inte är så pigg på att äta så kommer dom inte till rätta med olika värden. Sond nämdes om han inte börjar stoppa i sig så vi får väl se hur helgen blir i matfrågan..

Dagens minus: Oscar hade återigen 39 graders feber i morse.
Dagens plus: dels att han ätit, dels att CRP är på....... håll i er...... 36

Inga kommentarer: