tisdag 8 november 2011

på en raksträcka till........nästa op

Nu händer inte mycket på några dagar..
Vilket är jätteskönt. (faktiskt)

Oscar får en chans att återhämta sig och vila lite.
Förnatten var lite stökig med ont i magen och smärta i ryggen, men efter 01.00 så sov vi gott till kl  05.30 då det var dags att sticka i fingret och nya prover skulle tas. Sen somnade vi om igen och jag vaknade vid 9.30 av att en syrra kom in  och satte antibiotikadropp på Oscar. Oscar sov vidare..
Vi hade sovit över ronden, men strunt samma... Dom kommer tillbaka på em igen..

Oscar vaknade ngt senare, men var rätt trött. Han skulle få blod på em för Hb låg på stadiga 87 och det är lite för lite. Crp var på 60 nånting.. Känns bra, på väg ner igen.. Dessutom feberfri.. Wihoo...

Lunchen kom och gick, Oscar åt hela 1½ klyftpotatis, å efter den stora kraftansträngningen så somnade han.. (å jag å).
Jag vaknade efter ett par timmar, Oscar vaknade kl 17 och var totalt förvirrad, han trodde först det var natt och sen kom han underfund om huuuuur länge han sovit egentligen... vilket var "citat" HELA DAN!!  :o)   ehhh, vad ska han göra liksom för att få tiden att gå.. jag tycker det är bra att han kan vila och sova bort några timmar.

Blodpåse 1 hade gått in och blodpåse 2 var på.. Men det uppåtrus vi önskade uppkom inte alls..
Vi försökte komma upp ensväng men smärtan i ryggen var för elak så det gick inte. Å nu sover han igen..


Nästa operation bokad tills fredag. Förra operationen hade gått bra och såret hade sett "rent" ut. Dessutom så trodde dom att det fanns hud att få ihop det med..

Det kan vi hålla tummarna för idag..

Inga kommentarer: