lördag 31 december 2011

Gott nytt, eller nå!!

Dagen idag har iaf vart bättre än igår.
Vilket inte var särskilt svårt för hade den vart sämre hade jag nog antagligen inte skrivit detta nu utan suttit inspärrad i en madrasserad cell någonstans långt borta....

Vi har gått igenom ganska mycket den här hösten, men trots det så har jag fruktansvärt svårt att se Oscar ha ont, riktigt ont och veta att den smärtlindringen han får är egentligen bara en björntjänst. Men när inget annat hjälper är han ju tvungen att få ketogan intravenöst, så är det bara..

Jag vet också att det blir en pärs att senare "tända av" honom från det, med mycket gräl och grin.. Vi har gått igenom det två gånger redan..
Jag förstår föräldrar till missbrukande barn, vilket helvete dom går igenom.. Att hindra dom från att i deras ögon må bra, å se hur illa dom mår utan sitt "knark", vilka lögner som kommer och hur dom försöker manipulera sin omgivning för att få sin "rush". Usch!!

Å då har vi "bara" tänt av från lite ketogan...

Nå väl...

I natt sov vi riktigt bra och vaknade inte förrän vi vart väckta 10.30.... Mycket skönt.
Oscar vaknade med rejält ont magen och fick en dos i tummen (där han har infarten) å låg kvar en stund och slappade i sängen med datorn.
Innan han gick upp kollade en syrra på såret på ryggen och la nytt förband. Allt såg jättebra ut och det är så gott som läkt allting. Så underbart skönt.

Dagens utflykt på sjukhuset gick till 70 och köpa tandkräm.. Wow..

Dagens nyårsmat bestog av fläskfile och potatisgratäng - mycket gott, fast dom kunde ha bjudit på en efterrätt å.... men jag lyxade till det med en lättöl till maten..
Oscar åt 3 tuggor gratäng.. men vart sedan mätt..

Dagens bästa grej är att Oscar själv ville ha smörgås på kvällen och faktiskt åt upp 1½ rostbröd med ost på..Så mycket har han nog inte ätit på 2 veckor..

Nu sover han sedan en timme tillbaka och jag ska också släcka och sova..

Hoppas på en ännu bättre dag i morgon..

Gott Nytt År alla vänner.....

Inga kommentarer: